BLOGG

För några år sedan skapade jag en träningsblogg, och fick efter några veckors bloggande förfrågan om att bli toppbloggare på finest. Jag bloggade bara i 3 månader då tiden inte räckte med att jobba heltid, träna och samtidigt hinna uppdatera ett bloggflöde tre gånger per dag. Detta är ingen blogg i den bemärkelsen, utan jag lägger upp det jag känner för i min egen takt. - Ce la vie  

Januari 2022

Efter helgens "Taekwondo Red Belt Camp", så gjorde jag min gradering som består utav olika moment där olika självförsvarstekniker, styrka, balans, rotation och mönster (poomsae), samt kross av brädor ska visas upp för "The Master". Det första svarta strecket, utav tre, är nu avklarat. Nu satsar jag mot det andra svarta strecket och ett steg närmre det svarta bältet.

Gott Nytt År

Tiden rusar fram, dock ser jag fram emot ett nytt år, 2022. Personligen hoppas jag på många roliga och intressanta resor (har redan två inbokade), jobb och kanske andra roliga saker som dyker upp.... Cheers! 

Juli 2021 

Äntligen gick första utlandsresan till Marbella, Spanien efter Covid-19 stagnerade mina resedrömmar. Jag har sedan några år tillbaka årligen åkt till Marbella, och älskar denna stad. Det blev en resa för att fira midsommar (min amerikanska vänner refererar numera till filmen "Midsommar" vilket jag kan lova alla att det inte är så vi firar) LOL, och i fotbolls-EM´s tecken, som då slutligen vanns av Italien och Sverige åkte tyvärr ut mot Ukraina (fotbollströjan med men fick ingen användning vidare länge).

May 2021

7 months Invisalign treatment, only 7 weeks to go! Hollywood I am ready for you ;) 

I wish you all a Happy New Year. Bye 2020, Hello 2021.

Greetings from the Arctic Circle, Abisko, Swedish Lapland.